Om mig

Bjørn Wessel-Tolvig | Skribent for forskningsformidling.dk

Forskningsformidling.dk præsenterer forskning i et nyt og anderledes format, der har til formål at give indsigt i hvad forskere beskæftiger sig med lige nu og hvilken relevans deres forskning har for samfundet.

Siden er drevet af nysgerrighed og appetit for at vide mere om dansk forsknings state of the art.

Forskning er ofte kompleks og formidlet i et svært forståeligt sprog. Formålet her er at formidle med nyeste forskning i et let forståeligt sprog i et audiovisuelt format. I korte video-bites på 2-3 minutter besvarer forskere tre grundlæggende spørgsmål om deres forskning:

Navn: Bjørn Wessel-Tolvig.
Baggrund: Ph.d i kognitiv lingvistik
og andetsprogstilegnelse fra Center for
Sprogteknologi på Københavns.
Rolle: Primus motor på non-
profitprojektet forskningsformidling.dk.

Formålet med forskningsformidling.dk er at formidle den nyeste forskning i et nyt format. Dels præsenteres forskning i korte video-bites af cirka 2.30 minutters varighed, og her får forskeren mulighed for at tale om det han/hun laver lige nu, hvad det næste store spørgsmål inden for feltet er, og hvilken relevans forskningen har for samfundet og kulturen.

Med konceptet ønsker vi at give alle typer af forskere, men specielt ph.d.-studerende, tenure-track og lektorer, mulighed for at beskrive deres forskning i et visuelt format.

Hvis du gerne vil bidrage til at skabe en større forståelse for, hvad du forsker i, og hvad det betyder for verdenen uden for academias mure, så kontakt venligst forskningsformidling.dk.

Billede af Bjørn Wessel-Tolvig

Vi modtager gerne input eller spørgsmål. Du kan kontakte os på mail her.

Kontakt forskningsformidling.dk.